Title cover

BARCODE OFFICE

In searching for a locale to base its creative endeavors, the Singapore based design firm Ministry of Design was determined to find a building large enough to accommodate the entire office on a single 345 m2 floor. “We feel strongly that open communication is key to innovation and creativity; as such, our space would be without hierarchy or...

READ MORE
Title cover

An Open Space in Hangzhou

The new office of LYCS Architecture is a renovation design of a tower penthouse in downtown Hangzhou, with a panorama view of the West Lake World Heritage.  original space with is a non-professional add-on storage room to the tower roof composed of elevator mechanical room, fire escape doors and slanted drainage surfaces. The idea of this...
READ MORE
Title cover

Studio in the Attic

PL Architects designed their own studio within a formerly disused attic space in an historic quarter of Poznan. They sought to maximize the space and reveal its character to provide an inspirational working environment whilst allowing their clients to experience our style of architecture and design.

The attics original wooden rafters have been...

READ MORE